Ben je op zoek naar muzikanten om dat ene bijzondere nummer te brengen op jouw trouwdag? Of om je zakenreceptie wat op te leuken? Of misschien ben je wel op zoek naar muzikanten die de muziek laten spreken wanneer woorden dat niet kunnen?

Kenneth O’Neill en ik zouden het een hele eer vinden om deel uit te maken van dat ene bijzondere moment. Samen brengen wij akoestische versies van jouw favoriete nummers. Van wanneer ze dateren speelt geen rol!

Wie zijn we?

Maxime greep reeds van jongs af aan elke kans om op een podium te staan. Na jaren piano en gitaar gestudeerd te hebben op de muziekschool, kwam ze er al snel achter dat haar echte passie zingen was. Ze deed ingangsexamen voor de Kunsthumaniora! te Antwerpen waar ze in haar derde graad afstudeerde als pop/rock zangeres. Ze deed mee met de voice van Vlaanderen en popidool. Bij beide wedstrijden eindigde ze bij de laatste 300 kandidaten van de 4500 inzendingen. Na een lange zoektocht leerde ze Kenneth O’Neill kennen met wie ze nu samen ‘The Golden Hour’ vormt.

Voor Kenneth naar België verhuisde, studeerde hij af als master of music op the Trinity Laban Conservatoire in Londen. Tijdens zijn studies eindigde hij als finalist bij zowel de ‘Alfred Kitchen’ alsook de ‘John Longmire’ piano wedstrijden. Muziek heeft hem reeds ver gevoerd, zo speelde hij samen met het London Philharmonic Orchestra en de Bombay Chamber Orchestra in het National Performing Arts Centre te Mumbai.

Let us sing you to Neverland…

Info & boekingen

info@lavoixdemaxime.com

Maxime +32 (0)486 188 514

14695338_1200783303316586_7817210507704917333_n

storiesbymabel_brunch-11 storiesbymabel_brunch-74

©Hilde Hoebers